2017 november 6 - 19.
Leves / Soup
Sült liba erőleves szarvasgombával pirított libamellel, zöldségekkel 1200,-
Goose consommé soup with sauteed goose breast, truffle and with vegetables
Főétel / Main dishes
Libatepertő lilahagymával, zöldségekkel 1800,-
Goose crackling with vegetables
Libamell filé roston roquefortos körtével 3500,-
Grilled goose breast with pear and with roqueforts
Konfitált libacomb tejszínes-parajos burgonyával 3800,-
Confit goose leg with creamy spinach potato
Grillezett libamell filé sütőtökös risottóval 3700,-
Grilled goose breast with pumpkin risotto
Desszert / Dessert
Hagyományos lúdláb torta 900,-
Chocolate cake with sour cherry in „ludláb” style
ÚJBOROK 2017
Villányi Bogyólé / Vylyan Pincészet 2017
4900 Ft / 0,75 l
700 Ft/ dl
Szekszárdi Rozi Rosé / Bodri Pincészet 2017
3900 Ft / 0,75 l
560 Ft/ dl
Mátrai Irsai Olivér / Bárdos és Fia 2017
3900 Ft / 0,75 l
560 Ft/ dl
Jó étvágyat!