top of page
Szerző képeÉva Szeili

SÉFAJÁNLAT




bor párosítással arra az esetre, ha nyitnál a világra … egy másik palackkal

                 

                                  LEVES – SOUP

 Spárgakrém-leves, zöldspárga-fejek, füstölt fürjtojás             2800,-

Cream of asparagus soup, asparagus heads, smoked quail eggs 

7

 Grand Tokaj Pillanat Cuvée gyöngyözőbor                      6 300 /0,75l   900 / dl

                              ELŐÉTEL – STARTER

 Blansírozott spárga, bacon, hollandi-hab, fűszeres morzsa    2600,-

Blanched (light heat treatment) asparagus, bacon, hollandise espuma,

breadcrumbs wit herbs

1, 3, 7

Pátzay Prémium Chardonnay, Badacsony                  11 000 /0,75l    1 570 / dl

                             FŐÉTEL – MAIN DISH

Spárgarizottó, rántott borjúláb                                                           8500,-

Asparagus risotto, breaded calf’s foot, (creamy and jelly)

1,3,7,9

 Tűzkő Birtok Pinot Grigio, Tolna                                        8 100 /0,75l  1 160 / dl

                           DESSZERT – DESSERT

Vaníliás madártej, málna-variációk                                                  2800,-

(friss málna, málnafagylalt, liofilizált málna, málnás-habcsók)

Floatign islands with raspberry fantasies (fresh raspberries, raspberry icecream,

lyophilized raspberry, raspberry meringue)

3,7

Kvaszinger Sárgamuskotály, Tokaj                                     8900/0,75l   1 270 / dl




91 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page