bor párosítással arra az esetre, ha nyitnál a világra … egy másik palackkal
LEVES – SOUP
Spárgakrém-leves, zöldspárga-fejek, füstölt fürjtojás 2800,-
Cream of asparagus soup, asparagus heads, smoked quail eggs
7
Grand Tokaj Pillanat Cuvée gyöngyözőbor 6 300 /0,75l 900 / dl
ELŐÉTEL – STARTER
Blansírozott spárga, bacon, hollandi-hab, fűszeres morzsa 2600,-
Blanched (light heat treatment) asparagus, bacon, hollandise espuma,
breadcrumbs wit herbs
1, 3, 7
Pátzay Prémium Chardonnay, Badacsony 11 000 /0,75l 1 570 / dl
FŐÉTEL – MAIN DISH
Spárgarizottó, rántott borjúláb 8500,-
Asparagus risotto, breaded calf’s foot, (creamy and jelly)
1,3,7,9
Tűzkő Birtok Pinot Grigio, Tolna 8 100 /0,75l 1 160 / dl
DESSZERT – DESSERT
Vaníliás madártej, málna-variációk 2800,-
(friss málna, málnafagylalt, liofilizált málna, málnás-habcsók)
Floatign islands with raspberry fantasies (fresh raspberries, raspberry icecream,
lyophilized raspberry, raspberry meringue)
3,7
Kvaszinger Sárgamuskotály, Tokaj 8900/0,75l 1 270 / dl
Comments