LEVES – SOUPS
Vaddisznó-raguleves, kapor, citrom 3850,-
Wild boar ragout soup, dill, lemon
1,7,9,10
Cseri Barni’s Riesling Secundus, Pannonhalma, 2022 6 500 /0,75l 930 / dl
Cava Grimau Brut Nature 11 000 /0,75l 1570 /dl
ELŐÉTEL – STARTER
Kacsamáj-paté, birsalma, konyak-kaviár, mákos kalács 5900,-
Duck liver paté. quince, cognac caviar, poppy seed milk-loaf
1
Áts Károly Tokaji Cuvée, 2020 11 000 /0,5l 2 200 /dl
Brunel de la Gardine Cotes-du-Rhone, Rhone, 2021 11 000 /0,75l 1 570 /dl
FŐÉTELEK – MAIN DISHES
Roston sült harcsa, Kárpáti ragu, kapros-túrós palacsinta 7600,-
Grilled catfish, Carpathian ragout, cottage cheese and dill pancakes
1,2,3,4,7
Szászi Kéknyelű Bio, Badacsony, 2022 9 500 /0,75l 1 350 / dl
Eidosela Albariño, Rías Baixas, 2021 13 500 /0,75l 1 900 / dl
Báránycsülök, lecsómártás, burgonyás nudli 9900,-
Lamb shank, letcho sauce, gnocchi
1,3
Itt és Most Ideje Van Kékfrankos, Mátra, 2018 7 200/0,75l 1 030 / dl
Barbara Palacios Puppi Barbarot, Rioja, 2020 14 000 /0,75l 2 000/ dl
DESSZERT – DESSERT
Sajttorta-gömb, áfonya, málna, vajas morzsa 2700,-
CHEESECAKE BALL, BLUEBERRY, RASPBERRY, CRUMBLE
1,3,5,7,8
Szászi Endre Muskotály-Zeus félédes cuvée BIO,
Badacsony 2022 8 000/0,75l 1 140 / dl
Milessimato Spumante Brut Bottega 7 500 /0,75l 1 080 / dl
Comments